Okulun Tarihçesi

19.11.2023 57

Okulumuz binası ilk olarak 1962 yılında 2 derslik bir müdür odası ve bir lojman şeklinde birleştirilmiş sınıf olarak eğitime öğretime başlamıştır. Daha sonra 1974-1975 yıllarında öğrenci sayısının artmasıyla birlikte bir depo ve bir lojman ilave edilerek birleştirilmiş sınıfa devam edilmiştir. 1977-1978 yıllarında bir derslik ve bir araç odası yapılarak beş sınıflı birleştirilmiş sınıf olarak eğitim öğretime devam etmiştir.

1998 yılında ülkemizde 8 yıllık temel eğitime geçişle birlikte okulumuzda 4 derslik, 1 müdür odası, 2 lojman, 1 depo, 1 araç odası ile 8 yıllık bağımsız sınıflı ikili öğretime başlanmıştır. Lojmanlardan bir tanesi anasınıfına dönüştürülerek ilk defa anasınıfı açılmış ve 4 yıl eğitim öğretim hizmeti verilmiştir.

23 Aralık 2002 tarihinde 4 derslikli 1 müdür odası olarak ek bina yapılmıştır. 4 derslikli ek bina yapımıyla birlikte ikili öğretimden normal eğitime geçilmiştir.

2007 Ağustos döneminde okulumuzun yeni binasının 2.katına hayırsever iş adamları Rasim GÜMÜŞ  ve Celal GÜMÜŞ kardeşler tarafından 4 derslik+1 idare odası yaptırılmıştır.

Şu an okulumuzda 6 şube, 1 öğretmenler odası ve 2 idare odası mevcuttur. Okutulan yabancı dil ingilizcedir.

Çetillik İlkokulu ve Çetillik Ortaokulu eğitim öğretime aynı binada ikili eğitim olarak devam etmektedir.